MUTIARA KATA..


NABI MUHAMMAD S.A.W. PERNAH BERSABDA:

"BUKANLAH KEMULIAAN ITU DENGAN MEMAKAI PAKAIAN CANTIK DAN BERSEGAK, TETAPI IA ADALAH DENGAN KETENANGAN (SOPAN SANTUN) DAN MERENDAH DIRI."

-RIWAYAT AD-DAILAMI-


Permata Agama yang diredhai ALLAH..

Sunday, May 31, 2009

Usai sudah final exam..

Jadual exam persijilan Semester 3..

18 MEI 2009 : AL-QURAN SYAFAWI (turn no 1..huu..)
19 MEI 2009 : AL-QURAN TAHRIRI
20 MEI 2009 : FREE SIKIT
21 MEI 2009 : ENGLISH
22 MEI 2009 : UNDERSTANDING ISLAM

habis je last paper, student2 cjil Sem 1 buat suprise pulak..depa buat majlis perpisahan kat kami yang nak keluar ni..isk3..MIKHWAD namanya..
tp tak berapa suprise la bagi ana..hehe..sebabnya..sebelum exam, tsu duk sibuk tanya ana..kak aishah, macam mana nak tempah dewan muktamar? kene buat surat tak? surat tu nak hantar kat siapa? hep ke intraharta? kak aishah, macam mana nak buat surat jemputan? macam mana format surat? tarikh nak letak mana? sebelah no rujukan ke, sebaris dengan alamat? kak aishah, berapa bilangan ahli sem 3? kak aishah, bla...bla...bla... bila ditanya, nak buat apa tanya benda2 ni semua?? dia jawab apa taw, dengan sempoinya dia jawab.."ala..saje tanya..nanti kak aishah dah keluar, tak boleh dah nak tanya.." (yola tu...)

No comments: