MUTIARA KATA..


NABI MUHAMMAD S.A.W. PERNAH BERSABDA:

"BUKANLAH KEMULIAAN ITU DENGAN MEMAKAI PAKAIAN CANTIK DAN BERSEGAK, TETAPI IA ADALAH DENGAN KETENANGAN (SOPAN SANTUN) DAN MERENDAH DIRI."

-RIWAYAT AD-DAILAMI-


Permata Agama yang diredhai ALLAH..

Thursday, October 8, 2009

Luahan Rindu..Buat ex-KOSTAQian..




Lagu ni khas buat sahabat-sahabiah ex-student KOSTAQ YT-Besut, First Batch '03..
dan juga secara tidak langsung kepada semua rakan-rakan yang mengenali diri ini..
hayatilah lirik lagu ni ye..
sekadar santai-santai..hmm..
Moga ukhuwwah fillah yang terjalin mendapat rahmat dan naungan dariNya..insyaAllah..ameen..
Ukhuwwah fillah abadan abadaa..

3 comments:

azfa ammar said...

isk2..sgt rindukan mase dulu2..
sob3..ana bahibbuku fillah...^-^

aishah jauhara said...

huhu..tiba-tiba teringatkan antum semua..dari form 1 yang banyak mehnah..walaupun dulu macam budak-budak lagi,tapi pahit,manis,masin,tawar,kenangan belaka.
sekolah kena tutup la,kena tukar sekolah la,rasa macam anak tiri pulak..kih3
paling ingat sekali,yang kita ketuk ketampi sampai beratus-ratus kali kat tengah-tengah padang + cuaca panas tu.kita kan partner,azfa. ingat lagi?he..menangis-nangis sorang2 + kaki macam nak putus.
pastu,pasal main mercun (padahal bunga api je pun..)hehe..
akhir form 3 pasal 'nukilan' sempena sambutan Hari Guru.memang menyayat hati betul..masa tu lah buat operasi minta maaf dengan semua guru..(sebabbb ramai guru yang terasa hati..ye tak?errr..)
banin pulak pasal 'tembo' (versi Ust Zul)hehe..
urm,kalau nak cerita satu-satu,banyak lagi,takkan habis..dulu setiap tahun mesti kita akan cerita pasal benda2 ni..walaupun ulang benda yang sama..ok lah..selamat berjaya kepada semua..=)

fatin nazihah ashari said...

sob sob..tsk :'(
kenangan..
sayang korang semua juga..